L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 4 de juny del 2012

Tavernes amplia l’horari de la biblioteca municipal des d'avui fins al 20 de juliol


La Biblioteca Pública Municipal amplia des d'avui el seu horari per tal d'ajustar-se a les necessitats dels estudiants en època d'examens. Per tant, el nou horari i fins el 20 de juliol serà de dilluns a divendres de 9 del mati a 11 de la nit i els dissabtes de 9 del mati fins a les 2 del migdia.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha assenyalat que l’Ajuntament posa aquesta millora a disposició de tots els veïns, però especialment dels estudiants. "L'ampliació horària de la biblioteca permet que en època d’exàmens tiguen un lloc més i unes infraestructures adequades que els ajude en aquests moments tan importants dins la seua formació educativa”.

La Biblioteca Municipal es converteix aquest dies en lloc preferent de treball per a molts veïns, que tenen al seu abast les instal·lacions per a preparar els exàmens.  La regidora d’Educació, Pilar Altur ha indicat que en aquests temps hi ha més demanda social i així es dóna un servei als veïns que utilitzen la Biblioteca Municipal per a estudiar. "La Regidoria d’Educació i Cultura amplia l’horari d’obertura al públic perquè volem ajudar els nostres veïns tant com puguem i farem sempre un esforç per a arribar a tots”. 
 
-