L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.598
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:55.314

divendres, 1 de juny del 2012

L’Ajuntament de Tavernes rep l’obra del Parc de Cantalot. La inauguració oficial serà pròximament amb assistència de la corporació municipal i les entitats i associacions locals.





El govern municipal que presideix Jordi Joan va rebre ahir les obres de la primera fase del Parc de Cantalot de mans de l’empresa constructora local Felmarp. Aquesta fase, denominada “Projecte d’Urbanització Parc Cantalot de Tavernes de la Valldigna, Fase I zona de jocs” és la primera part d’un projecte més ample que conté diferents fases i que es confia, siguen a càrrec de la Generalitat.

L’obra lliurada a l’Ajuntament consta de una terrassa enjardinada, una zona per a la pràctica de l’esport, un espai lúdic i una àrea infantil. El pressupost de l’obra ha sigut de 209.999 euros.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, expressava que l’Ajuntament finalment compleix els compromisos “i ara és ja una realitat la reivindicació dels veïns de Tavernes i, especialment els de la zona de Cantalot. Ara, amb el nou parc augmentem les zones d’oci i esplai que ofereix la nostra ciutat ”.

Una vegada recepcionada l’obra, l’Ajuntament procedirà a la inauguració oficial amb la presència de la corporació municipal, associacions, entitats i veïns en un acte festiu. A partir d’ara el Parc està completament a disposició dels veïns i obert al públic.

La regidora d’Obres Públiques i Contractació, Llum Sansaloni, ha manifestat el seu “agraïment a les dues empreses locals que han estat presents en l’obra del Parc, tant la inicial (Xuano) com la que ha desenvolupat el projecte (Felmarp) pel seu grau de responsabilitat ja que cedit l’obra en el moment precís i per això hui és una realitat la primera fase del Parc de Cantalot”

-

4 comentaris:

Manel ha dit...

Hola Cotorra, bon dia.
Ahir vaig estar mirant els enllaços que vas posar de Les Provincies en la noticia del Parc del Cantalot i em va sorpendre quina manera d'enganyar-nos i dir-nos coses que no s'han complit.
Jo no arribe a entendre com Tavernes ha pogut estar tan cego i donar majories a governs d'esta forma d'actuar i creure's tot el que ells han dit.
Recomane a tots que els llegiu perquè no tenen desperdici, i perquè donen la clau de quines actuacions ha tingut el PP no ací sino a tots els nivells.
Gràcies pel treball.

Anònim ha dit...

He seguit el consell de Manel i els he llegit tots. Tota la raó per a la Cotorra, hi ha que vore la quantitat de mentides que ens han dit... És vergonyós. molt bon treball Cotorra.

Anònim ha dit...

Que no falten les fotos ...

Anònim ha dit...

Saps quan avorrit resulta una noticia sense foto?
Que no ho saps? Pues nomes cal que mires eixe lloc on bufa el vent i ho voràs.