L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 18 de juny del 2012

Ahir en la zona de Marenys 2A (Magraner) va haver-hi un incendi




 Ahir, en la zona de marenys a vora mar situada entre Padur i les cases de l’entrada de Magraner va haver un incendi. Ens diuen que el foc fa afectar a unes terres sense correu i es va escampar per la sequedat dels vegetals amb gran fumada. No va haver que lamentar cap dany a les persones

Els veïns, alguns presents que hi havia en aquesta zona pròxima a la urbanització de la platja, i agents de la policia local foren els qui aconseguiren apagar el foc amb l’ajuda de poals amb aigua i pales que  llançaven arena a les flames, uns moments que arrepleguen les fotografies. Agraïm les fotos a la persona que ens les ha enviades, així com l’explicació.

Els bombers aplegaren al lloc i acabaren la tasca iniciada pels veïns, que va ser la que va impedir que el foc poguera escampar-s’hi. No ens han informat de les possibles causes del foc.


No és la primera vegada que passen incendis en els camps abandonats que envolten la urbanització de la platja, un fet que hauria d'obligat els propietaris a extremar les condicions de neteja del camp, tal com els ha demanat en reiterades ocasions l’Ajuntament.

-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara els dels xiringuitos ja tenen parking.

Anònim ha dit...

Xeee, ma casa està ahí al costat i això està lluny dels xiringuitos.

Anònim ha dit...

Vaja notició !!!!

Anònim ha dit...

Si eixes cases, que són totes il.legals no estigueren no s'hagués incendiat res

Anònim ha dit...

Que jo sapia no s'ha encés cap casa ni crec que tinga res a vore que hi haja cases en els voltants perquè s'haja calat foc. Fa dos anys i fa tres anys es van encendre horts ben prop de la platja, els van apagar els bombers, i en la zona encesa no hi havia cap caseta prop.
A vore si resulta que son els amos de les casetes els que cremem els horts i posem en perill les nostres propietats.
I que te que vore la situació d'una caseta amb un incendi. La meua caseta esta construida abans de la llei actual, la tinc en l'escriptura, en el registre, en el cadastre i pague des de fa molts anys religiosament la meua contribució. No sé per on estará la il·legalitat. I som els primers que procurem tindre net els voltants per tranquil·lat.
Si ho haveres pensat abans d'escriure potser no hauries escrit tant gran burrada.

Anònim ha dit...

Lo que no pot ser que uno vullga ferse una caseta en el seu hort y no puga o tots moros o tots
cristians