L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 de juny del 2012

Els llauradors també volen ser rescatats





Més d'un centenar de llauradors i ramaders van fer cua ahir dimarts davant del registre de la Conselleria d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua per a presentar la mateixa sol·licitud on reclamen el pagament dels més de 22 milions d'euros que deu al sector en concepte d'ajudes resoltes favorablement i que corresponen als anys 2010, 2011 i el que va de 2012.

Sota el lema “Els nostres governs devoren als seus administrats. Pagament d'ajudes, ja. Els llaudadors i ramaders valencians també volem ser rescatats”, han iniciat així una campanya de protestes que pròximament s'estendrà per les comarques i capitals de província convocada per la Unió de Llauradors i Ramaders.

"Si han rescatat els bancs i els han donat una pila de milions, nosaltres també juguem un paper molt important dins de la societat, ja no sol com a agraris", sinó per tota l'estructura que envolta el sector i que dóna treball des del transport fins a les fàbriques de caixes o les empreses d'exportació, ha assenyalat el secretari general de l'organització, Ramón Mampel, en declaracions als mitjans.

Entre els documents presentats en el registre de Conselleria han posat de manifest que "és important que es faça cas a l'article 18 de l'Estatut" d'autonomia que diu que 'La Generalitat adoptarà les mesures polítiques, fiscals, jurídiques i legislatives que garantisquen els drets d'este sector, el seu desenvolupament i protecció, així com els dels pagesos i ramaders”.
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

I mira que podría ser una font molt bona d' empleo, si rendira, però prevalexen els interessos polítics front als económics, en el cas de Marroc i altres.