L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 26 de novembre del 2015

Rajoy y Montoro (PP) es burlen de la Generalitat o els valencians no pintem fava.



El president espanyol, Mariano Rajoy, i el seu ministre d’economia, Cristobal Montoro,  van prometre que seria només qüestió de dies, però la realitat és que la Generalitat Valenciana desconeix quan el govern d’Espanya del PP farà efectiva la injecció dels 1.471 milions d’euros del FLA que es va autoritzar divendres passat. 
 
Rajoy va prometre al president Ximo Puig en la reunió que mantingueren en la Moncloa el passat 2 de novembre (¡¡¡després de quatre mesos sense atendre’l!!) que acceleraria aquesta partida, però ara ja és segur: no arribarà abans del desembre, segons han confirmat fonts del Ministeri d’Hisenda: les promeses de Rajoy i del Ministre d’Hisenda, Cristobal Montoro, són fum de canyot. 
 
El conseller d’Hisenda, Vicent Soler, va desesperat davant la falta de recursos de la Generalitat i ha recordat que aquests diners ja havien d’haver arribat el mes de juliol i que si arriben al desembre "ja arribaran tard". 
 
La injecció de diners és imprescindibles perquè cobren empreses i proveïdors, que esperen des de juliol, quan havia d’haver arribat els diners. I no cal dir que hi ha empreses que el termini d’una semana és qüestio de vida o mort, però això sembla ser que no li importa ni a Rajoy ni a Montoro.