L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.140
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:29.035

dimecres, 4 de novembre del 2015

El Bloc anirà el 20D com a Compromís i dins d'una ampla plataforma valenciana



El Bloc ha donat a conéixer el resultat final del referèndum celebrat avui per la militància i que podeu veure a la il·lustració de dalt.

L'opció A, de que Compromís lidera una plataforma valenciana i treballar per formar un grup propi al Congrés s'ha imposat amb més del 75% dels vots front a poc més del 24% que desitjava una participació com a Bloc. 
Poca participació, el 42%, és a dir 1273 d'un cens de 3013 afiliats, i que ve a confirmar el malestar d'un ampli sector del Bloc pel procediment tan enrevessat que s'ha seguit, primer en el procés, i després en les propostes, cosa que ha fet augmentar l'abstenció.

Siga com siga es tanca un procés i ara caldrà treballar i sumar esforços perquè realment siga Compromís qui lidere eixa plataforma. Serà el moment d'enfortir Compromís per donar el darrer pas: la conversió en un partit polític i no una marca electoral, cosa que s'ha reclamat al llarg de tot el procés.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Però al final,es va amb Podemos o no?

Anònim ha dit...

Al es fà el que Mónica Oltra vol. "de fora vindran que de casa ens trauran"