L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 de novembre del 2015

La SIUM tanca la setmana dedicada a Santa Cecília amb un dinar de germanor



La SIUM de Tavernes va cloure ahir la setmana d'actes dedicats a commemorar la festa de Santa Cecília amb un conjunt d'activitats de caràcter més social que començaven a les 11, quan les músics anaven en passacarrer a arreplegar la imatge i la traslladaven fins el Musical, on es va celebrar a l'auditori una missa.
 
 
En acabar va haver un passacarrer bastant animat de trasllat de la imatge que va quedar dipositada al domicili del músic F. Xavier Martí Lozano.
 
El tradicional dinar de germanor, que va comptar amb la presència de les autoritats locals presidits per l'alcalde Jordi Joan es va celebrar a la seu social i va servir també per lliurar els premis dels campionats de futbet, truc i paelles celebrat al llarg de la setmana, aixi com per fer un reconeixement als músics que duen 50 anys a la banda i al mateix Martí Lozano pels 25 anys i va haver un recordatori a Batiste "l'abanderao" recentment desaparegut..
 
 
Com es habitual va haver-hi l'apartat de discursos protocol·laris on el president Vicent Hijarro va fer referencia a les anunciades retallades en la Mancomunitat de la Valldigna, cosa que considerava pot impedir que l'orquestra Valldigna no duga a cap moltes de les tasques.
 

L'alcalde Jordi Joan va assenyalar que cal deixar de costat les qüestions internes i "fer banda"encara que l'aportació dels municipis no serà enguany com en altres, hi ha prou pressupost perquè l'orquestra duga a cap les seues activitats, donant com a segur que la mancomunitat promocionarà la cultura a la comarca. L'alcalde va reiterar la implicació i ajuda de l'Ajuntament amb la SIUM i així mateix que les Corts Valencianes recolzen la música. 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

"donant com a segur que la mancomunitat promocionarà la cultura a la comarca"
Amb quins diners?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amb els diners propis de la Mancomunitat: els 75.000 euros d'aportacions dels Ajuntaments més els diners que ha cobrat ara dels tallers d'abans que es devien.

Anònim ha dit...

I quan ens deixaran votar als socis per a elegir al president i directiva que volem ? No vos cau la cara de estar ahí ilegítimament ? Volem noves eleccions ja .