L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 28 de novembre del 2015

L'Ajuntament contractarà 18 persones amb el Pla d’Ocupació Conjunta

 
L’Ajuntament de Tavernes contractarà 18 persones desocupades que estiguen inscrites com a demandants d'ocupació en els centres SERVEF de la Generalitat.

La Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació va convocar un programa de subvencions destinat a fomentar l'ocupació en l'àmbit local. El pla s'emmarca dins del Pla d'Ocupació Conjunta on participen la Diputació, la Conselleria i els ajuntaments. En el cas de Tavernes s'ha contemplat una dedicació de 58.662 euros a aportar a parts iguals, és a dir, l'Ajuntament aporta 19.554 euros al pla. 
 
El programa d'ajudes està dirigit als ajuntaments perquè facen programes de contractació per a executar obres o serveis d'interés general o social. L’Ajuntament farà la selecció dels treballadors mitjançant una oferta de treball que es presentarà el 2 de desembre al Centre SERVEF de Sueca.

Els candidats hauran de ser aturats inscrits com a demandants de treball en els centres SERVEF i pertànyer a algun dels col·lectius com aturats de llarga durada, jóvens menors de 25 anys o majors de 45 anys.

Les persones que necessiten més informació poden acudir a la Regidoria de Foment Local, en el Braç Treballador.

2 comentaris:

UN JUBILAT ha dit...

A vore si de una vegada s'enrrecorda l'ajuntament de repintar els passos de vianants i de reparar les voreres de Tavernes que tenen molta falta i les dues questions tenen molt perill per els ciutadans del poble.Per part de la Cotorra no estaria mal que fera un poc d'autocritica alguna vegada,això ajudaria molt a fer les coses millor i a no adormirse en els llorers als concejals.

La Cotorra de la Vall ha dit...

T'agraïm el consell de l'autocritica, però nosaltres no som regidors ni dirigim l'Ajuntament per fer això que demanes.
De tota manera, per a la teua informació, i si no estem errats, la pintada de passos de vianants i demés senyals ja està adjudicada. És qüestió de poques setmanes començar. Més de 100.000 euros.
Reparar voreres, carrers i demés... per a tot el poble cal una inversió superior als 6 milions com ací hem dit en alguna ocasió. És la valoració dels tècnics.
Potser si fa cinc anys el govern d'aleshores s'haguera dedicat a millorar i reparar les voreres trencades i no a canviar taulells dels carrers del centre que estaven bé, ara no hi hauria tanta necessitat.