L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 de novembre del 2015

Per al govern de Rajoy som ciutadans de segona


El Govern d'Espanya tracta als valencians com a "ciutadans de segona", i a l'infrafinançament que pateix el País Valencià se li suma ara la decisió del Ministeri de Foment de retardar el parc central de València cinc anys.

Tenim una comunitat pobra i que paga com els més rics, i som contínuament discriminats en les inversions territorials. Caldrà estudiar i descobrir que li hem fet perquè Rajoy ens tracte d'aqueixa manera.

El govern central deixa a la tercera ciutat espanyola sense parc central i ajorna cinc anys un projecte que deixa empantanada la zona centre de València, que segueix sense tenir un contracte programa per al transport urbà com tenen Madrid, Barcelona i Sevilla.

I a Alacant, més del mateix: el Pla Parcial OI-2 sobre el qual s'assentarà el futur parc central i l'Estació Intermodal on han de confluir tren, tramvia i autobús segueix sense ser una prioritat per al Ministeri de Foment, mentre es consolida una situació de provisionalitat de les instal·lacions en superfície de l'estació de l'AVE.