L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 15 de novembre del 2015

PLENARI DE NOVEMBRE 2015: Tavernes aprova per al 2016 un pressupost de 14'8 milions (II)

L'alcalde en el plenari de novembre
Tal com ham indicat anteriorment, Tavernes destinarà en el 2016 un total de 806.583,96 euros, unes inversions sobre les quals deia l’alcalde Jordi Joan en explicar els pressupostos que “es financen amb recursos propis i sense necessitat d’acudir a cap finançament extern, bé siga a través d’entitats de crèdit o be amb altres mecanismes d’endeutament encobert”.  

L’alcalde assenyalava que les inversions busquen donar resposta a demandes socials i aconseguir millores en la via pública i edificis municipals. “Considerem que són inversions necessàries per al funcionament de la ciutat i també per a poder acabar alguns projectes ja començats”. 
 
Detallem les inversions contemplades en el pressupost aprovat ahir amb els únics vots del govern municipal de Compromís. 

També assenyalava l'alcalde Jordi Joan les quantitats consignades en serveis de caràcter preferent i que detallem:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabeu es pot consultar el pressupost 2016 desglosat per conceptes?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho desconeixem.
Suposem es posarà en el tauler d'anuncis per presentar al·legacions. I una vegada passe el temps d'al·legar, es resoldran si hi ha i passarà a ser definitiu i es posarà en el web.

Anònim ha dit...

Per qué no es pot posar a la web i si algú al·lega es torna a canviar i en pau? No es pot fer o n'hi ha por d'algo? demostraria la transparència que hui en dia tots promulguen i tan pocs realment creuen en ella.