L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 19 de novembre del 2015

El govern de Rajoy no està a l’alçada que caldria



 
Els ciutadans “sí tenen una solidaritat i una predisposició a l'acolliment, però el Govern (de Rajoy) no està a l'altura” són manifestacions de la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Socials, Mònica Oltra, després del fracàs de la reunió que ha mantingut a Madrid amb la secretària d'Estat d'Immigració. 
 
La reunió havia de desbloquejar la negativa del Govern de Rajoy a que la Generalitat transportarà en vaixell a més de 1.000 refugiat des de les illes gregues. La proposta anunciada fa unes setmanes va comptar de seguida amb la negativa del govern del PP a Madrid, i la reunió no ha donat cap fruit.
 
El Govern espanyol “no té interès en acollir refugiats” dels conflictes en el Mediterrani quan és l'acció “que se'ns exigeix al primer món i a la Unió Europea després de la crisi humanitària més greu des de la Segona Guerra Mundial” ha dit Mònica Oltra com a conclusió. 
 
I es que les xifres són per a plorar: hi ha 2 milions de refugiats a Turquia, més d'1,5 milions al Líban i molts problemes en les illes gregues. I davant d'açò, Espanya ha portat només 12 persones. 
 
“És un fracàs com a civilització perquè el mar Mediterrani no pot ser la fossa comuna en què l’estem convertint" ha agregat Oltra a preguntes dels mitjans de comunicació, quan ha confirmat que el govern valencià té “tota una bateria de propostes, tenim albergs preparats, una partida pressupostària, tenim un vaixell que ens ofereix Baleària per a desplaçar 1.100 persones per cada viatge...".

1 comentari:

Anònim ha dit...

El socialista Pedro Sanchez també va dir ahir que Rajoy no estava a l'altura