L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 29 de novembre del 2015

La Federacio de Falles exalta la fallera major Anna Benavent



Les falles de Tavernes van celebrar ahir l’exaltació de la fallera major del 2016, Anna Benavent la Casa de la Cultura, vestida de luxe per al que és el primer gran acte de les pròximes falles i que servia també per acomiadar a la fallera del 2015, Sara Tur.
 
Prèviament a l’acte, la comitiva de fallers i falleres de Tavernes havien arreplegat a les dues falleres i acompanyats de les autoritats locals, presidides per l’alcalde com a president nat de la Junta Local Fallera s’havien reunit a la porta de l’Ajuntament per dirigir-se a la Casa de la Cultura, on es va disparar un castell de focs d’artifici. 
 
 
L’acte de la Casa de la Cultura es va iniciar amb l’acomiadament de la fallera major 2015, Sara Tur, que en el seu parlament va recordar quan important es representar la teua ciutat, cosa que assegurava havia fet amb orgull, a l’hora que va agrair el recolzament de tot el món faller, perquè havia estat sempre al seu costat en un any de somni que va dir li havia resultat curt però que havia viscut amb intensitat. 
 
 
L’acte va continuar amb el nomenament de Anna Benavent com a fallera major 2016, qua assolia eixa condició amb la posada de la banda a càrrec de l’alcalde, Jordi Joan, que en el seu parlament va destacar que les falles són ara mateix la festa amb més participació que té la ciutat i un referent del moviment associatiu, cultural i festiu. 
 
 
 L’alcalde va demanar a la fallera ixent, Sara Tur, que la seua experiència la posarà a la disposició del món faller i en especial de la nova fallera major, a la qual li dedicava unes paraules de recolzament i li recordava que ell personalment i l’Ajuntament sempre estaria al seu costat. Igualment li assenyalava a Anna Benavent el sacrifici familiar que comporta en moltes ocasions el seu càrrec i li desitjava un feliç regnat. 
 
 
Anna Benavent, ja fallera major del 2016, va remarcar que havia complit un somni i que l’anava a compartir amb tot el món de les falles, destacant la gran tasca que du a cap l’equip de la Federació de Falles local, amb el seu president Salva Talens al davant, perquè la festa siga una realitat any rere any i cada vegada millor, paraules que foren acollides amb un gran aplaudiment. La fallera major acabava el parlament amb unes paraules dedicades al seu marit i als seus fills, als quals indicava que l’any del seu regnat serà com una gran pel·lícula d’aventures on caldrà passar-ho d’allò més bé. 
 
  
L’acte va comptar amb representants de les sis comissions falleres locals i una nodrida representació de la Junta Local de Gandia, així com representants dels partits locals en el consistori, forces de seguretat i Protecció Civil. A partir d’ara el protagonisme ja el prenen les sis comissions locals amb la presentació de les respectives falleres majors i fallers majors infantils com a preàmbul de les festes josepines del 2016.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Fallera Major de Tavernes de la Valldigna i Visquen les Falles de Tavernes de la Valldigna!!!