L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 18 de novembre del 2015

L’Ajuntament reivindica la subestació eléctrica del Golfo als organismes d'Indústria




Tavernes necessita la subestació elèctrica del Golfo. I la necessita perquè cal per a la futura depuradora, i cal per proveir d’electricitat el polígon El Golfo i per als sectors previstos en la platja.

El govern de Compromís que presideix l’alcalde Jordi Joan ho té ben clar, i si la passada legislatura es van fer viatges al Ministeri d’Indústria i a la Conselleria d’Indústria per exigir aquesta infraestructura, els esforços es reprenen de nou amb el nou govern a la Generalitat.

Avui, Jordi Joan, acompanyat del regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, i del d’Urbanisme, Josep Llàcer, s’han reunit amb la directora general d’Indústria i Energia de la Generalitat, Júlia Company, per reivindicar la construcció d’una infraestructura que el Govern de Rajoy, a través del Ministeri d’Indústria, i Red Eléctrica no han inclós entre les obres elèctriques a executar fins el 2020.

Cal saber que aquesta subestació del Golfo va estar contemplada dins dels plans elèctrics fa anys, però el govern de Rajoy, amb una actuació semblant a la del riu Vaca, la va deixar fora de les futures infraestructures a executar en el pla 2015-2020.

L’Ajuntament de Tavernes busca una alternativa, i ha demanat la col·laboració dels nous dirigents d’Indústria valencians. L’objectiu de la reunió d’avui ha estat la reivindicació de la construcció de la subestació del Golfo, prop de l’estació de tren. L’Ajuntament ha demanat a la Conselleria que novament faça arribar al Ministeri d’Indústria la demanda de Tavernes, cosa que pot fer aprofitant la reunió que hi ha prevista per a demà.

Cal saber que de la reunió que va mantindre l’alcalde, Jordi Joan, ara fa un any, amb el Ministeri d’Indústria, encara no s’ha rebut cap resposta, a pesar que com ha manifestat moltes vegades l’alcalde “la infraestructura és de vital importància per al desenvolupament urbanístic de Tavernes, i per al futur turístic i industrial de la platja”.

I és que hem de tindre ben clar que d’aquesta infraestructura elèctrica depén el proveïment d’electricitat del sector 16 i el 17, una zona estratègica des del punt de vista turístic i econòmic, però a més cal per engegar la futura depuradora; per donar fluid elèctric al polígon industrial del Golfo i afavorir l’arribada de noves empreses i, a més, a de dotar a la platja de Tavernes de més abastiment d’energia, de més potencia, que bona falta fa, sobretot als mesos d’estiu.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore quan està en marxa la subestació del Golfo que fa molta falta.

Anònim ha dit...

Això al PP, que no s'ha mogut mai per fer-la possible i damunt la va llevar dels projectes a executar.