L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

dimarts, 3 de febrer del 2015

PLENARI FEBRER 2015: Paco Teodoro és declarat fill adaptiu de Tavernes a títol postum

El plenari per unanimitat aprova la declaració de fill adoptiu


L'Ajuntament de Tavernes per unanimitat, i davant un saló de plenaris ple de gom a gom, aprovava declarar fill adoptiu a títol postum a Paco Teodoro, persona molt estimada a Tavernes i que ens va deixar de manera sobtada fa uns mesos. 

L'alcalde Jordi Joan, en nom de la corporació i del poble de Tavernes, va lliurar a la seua muller Lolita Grau i als seus fills, Carol i David, un placa recordatori de l'esdeveniment. 
L'alcalde lliura la placa commemorativa a la seua muller Lolita Grau.

 Els portaveus municipals i l'alcalde amb la família Teodoro.
Els diversos portaveus municipals lloaren en els seus parlaments la personalitat, humana, generosa i sempre alegre, de Paco Teodoro i recordaren que sempre ha estat al costat de qualsevol veí que el necessitara en la vida professional d'infermer en radiologia de l'hospital de Gandia. Quan a la seua passió, la fotografia, remarcaren que ha estat el cròniste gràfic de la Valldigna plasmant en milers i milers de fotografies els esdeveniments socials, festius i culturals més importants de Tavernes i la Valldigna sobre tot en allò que fa referència al monestir de Santa Maria, la seua segona passió d'aquesta Valldigna que considerava com a seua. 
Carol, la seua filla va fer una semblança de son pare
El salo de plens, de gom a gom
La seua filla Carol va dedicar unes paraules recordatòries de son pare i ens va plasmar com havia estat la seua vida, com havia conegut sa muller, com havien compartit tants anhels, des de la vida familiar fins a la professional en els diversos destins de treball que havien compartit, per narrar-nos com era el seu tarannà amigable, sempre disposat a ajudar, amics dels amics, i les seues preferències, sobre tot la cuina, a la que quasi estimava tant com la fotografia. 
Un record i homenatge del cor "15 de març"
Finalment, el cor "15demarç" va oferir la cançó "El vell Montgo" com homenatge a Paco Teodoro, com una manera de retornar eixa estima que sempre havia demostrat envers el cor. 

Ens sumem a l'acte i com a mostra de reconeixement i memòria de Paco Teodoro, usem allò que ell molt s'estimava: la fotografia. Us oferim unes imatges de l'acte.