L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 20 de febrer del 2015

El taller d'ocupació rep la visita de tècnics de la Ford participant en accions de voluntariat mediambiental


Alumnes i tècnics Ford en la foto de familia

Tècnics de Ford d'Almussafes han visitat el taller d'ocupació de Tavernes dins de les accions de voluntariat mediambiental promogudes per la factoria.

El regidor de Foment, Josep Llácer, de Compromís, ha confirmat l'estada en el taller d'ocupació “Revalorització dels recursos turístics naturals” d'un grup de tècnics de Ford Almussafes dins de les campanyes de voluntariat mediambiental que promou la factoria en municipis valencians i que enguany ha estat escollit Tavernes.

El regidor ha explicat que, al llarg del dia i conjuntament amb els alumnes treballadors del taller d'ocupació de Tavernes, els tècnics Ford van col·laborar en diversos treballs del taller, entre els quals destacava  la neteja d'una zona de muntanya del Cambro. També van assistir a una demostració de les tècniques de desbrossament i l'ús de maquinària per a aquest treball.

"En el Cambro es va netejar una franja de muntanya, i es va eliminar restes de plàstics i altres elements dipositats per l'home, al mateix temps que es va efectuar un treball de neteja i poda de branques entre la vegetació arbòria  existent (pins Halepensis) i es van eliminar alguns exemplars morts" ha indicat Llácer.

Els alumnes van explicar als tècnics de la Ford la tècnica per usar la desbrossadora i van realitzar diversos treballs perquè comprovaren el grau d'eficàcia en llocs de difícil accés. Finalment, tots junt,  es va procedir a entutorar i regar les plantes de repoblacions anteriors.