L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 24 de febrer del 2015

La Regidoria de Manteniment i Infraestructures millora els parcs i jardins de Tavernes




 La Regidoria de Manteniment i Infraestructures procedeix a millorar els parcs i jardins de Tavernes i la platja amb la plantació d'un centenar de palmeres, majorment de l'especie Wachintonia, donades per l'empresa local Plantanova SL. 



El regidor responsable de l'area de manteniment d'espais públics, Josep Llácer, ha confirmat que el centenar d'exemplars plantats "han estat donats a l'Ajuntament per l'empresa local Plantanova SL, a la qual li volem transmetem l'agraïment en nom de la ciutat". Segons ha indicat Llácer, l'empresa local s'ha oferit a facilitar a l'Ajuntament més exemplars també de manera gratuïta si són necessaris per a completar les tasques de millora de parcs i jardins. 

La brigada municipal s'ha encarregat de la tasca de plantació, que ha tingut lloc aquests dies en l'Avinguda de la Marina, el Parc Nord de la Goleta i la zona enjardinada annexa a l'escoleta, tots en la platja. En el casc urbà, s'han plantat en l'Avinguda de les Corts Valencianes i en la zona nord, en el mur de defensa de la població prop de les instal·lacions del tir i arrossegament.