L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

dilluns, 2 de febrer del 2015

ACTUALITZAT: Aquest passat cap de setmana la Falla Prado ha presentat les seues falleres majors.



Aquest cap de setmana és el torn de la presentació-exaltació de les falleres majors de la Falla Prado, Sandra Goméz i Carla Escrihuela, fallera major i infantil 2015, respectivament.

Ahir per la nit va tindre lloc l'acte de presentació de la Fallera Major, Sandra Goméz, que va estar acompanyada pel president de la falla Vicent Enguix. Va ser un acte molt emotiu i va comptar amb la presència de l'alcalde, Jordi Joan,en representació de l'Ajuntament i la fallera major de Tavernes, Sara Tur, i del president de la Junta Local, Ximo Felis. 


Per la vesprada tenia lloc la presentació de Carla Escrihuela com a fallera infantil que estarà acompanyada pel president Guillem Ciscar i en nom de l'Ajuntament va estar el regidor de Festes, Josep Llácer.



Des d'aci els donem l'enhorabona a les dos falleres i a la comissió i us oferim unes fotos de l'acte d'anit.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla Prado!!