L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 27 de febrer del 2015

Carles Pellicer rebrà avui l'homenatge postum dels seus amics


Avui divendres, a partir de les 19'30 hores, i en la Casa de la Cultura, és el dia i hora que han triat un grup d'amics de Carles Pellicer per retre-li un homenatge i recordar la persona que va ser clau en el CB Tavernes i una de les que més va contribuir a la consolidació i creixement com a club. 

El bàsquet va ser molt important en la seua vida, al costat de la seu professió de metge, i és de lloança l'interés i la força de voluntat que han posat tots els amics, i en especial eixa gran entitat que és el C.B Tavernes, per fer possible un homenatge al qual la seua família ja ha donat el vistiplau quan farà poc menys d'un aniversari del seu traspàs, el dia 11 de maig desprès de molt de temps de lluita contra la malaltia que finalment el duria a la tomba. 

Carlos Pellicer ha deixat un record imborrable en moltes persones de Tavernes i com a  reconeixement ha nascut aquest homenatge-recordari, organitzat per tants i tants amics i companys del bàsquet  com va deixar, un homenatge que ha superat totes les previsions organitzaves encara que es vol senzill, com era Carles Pellicer, però també es vol que alhora deixe palés i reaferme la seua personalitat humana. 

Carles Pellicer en la Festa de l'Esport del 2013
Des que la idea va sorgir del cercle de més íntims, el grup d'amics de Carles Pellicer implicat ha anat aixamplant-se, ha anat prenent forma poc a poc aquest homenatge que ha estat preparant-se de manera callada, mentre s'ha anat arreplegant material gràfic que plasme el seu pas pel CB Tavernes i altres facetes de la seua vida.  

Tot està a punt per  a l'acte de la vesprada on intervindran amics de tota la vida, amb un vídeo que farà un repàs a la seua biografia alhora que s'anuncien diverses actuacions musicals i culturals. La seua vídua, Raquel Pons, tancarà l'acte amb unes paraules dirigides als presents.
-