L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 de febrer del 2015

Avui divendres teatre a la Casa de la Cultura: "La dona de negre"



 La regidoria de Cultura ofereix ofereix aquesta nit a partir de les 22 hores a la Casa de la Cultura la representació de "La dona de negre" , adaptació de l'obra de Susan Hill i Stephen Mallatratt, una història de fantasmes que du més de vint anys de representació als teatres de Londres i Mèxic. 

L'argument ens diu com Arthur Kipps, advocat de mitjana edat, necessita contar la seua tragèdia personal per a exorcitzar-se i tancar així una etapa fosca de la seua vida. Per a contar-ho a la seua família i als amics contracta un actor que l'ajudarà a relatar el seu turment farcit d'aparicions estranyes i fantasmagòriques.

La direcció de l'obra és de Pere Marco, amb efectes de so de Pau F. Roselló, il·luminació d'Eugeni Alcañiz i com actors tenim a Claudi Ferrer i Emili Chaqués, que és també l'autor de la versió en valencià.

Aquesta obra ha estat guardonada amb el 1r premi en el "XXXII Certamen de Teatre Vila de Mislata", i ha obtingut el premi al millor actor per a Emili Chaqués i el premi a la millor dicció i ús del valencià en l'esmentat certamen. 


 Entrada: 7,50€ / reduïda: 6

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabeu el preu de les entrades?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Entrada: 7,50€ reduïda: 6€