L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 5 de febrer del 2015

Calzonazos


El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, va reconèixer el dissabte que el País Valencià no gaudeix del finançament que li correspon i està infrafinançat segons el model actual.
I com se soluciona açò? es preguntava. I la seua resposta va ser "corregint-ho" per a indicar tot seguit una retafila d'excuses per a justificar que fa més de tres anys que no fa res pel nostre territori, que Rajoy i el govern han passat dels valencians.

Això ho va dir en la visita que va fer dissabte a València, la primera des que era ministre. Tres anys burlant-se de València, dels empresàris i de tots els valencians per a venir una altra vegada amb un grapat de paraules buides. Res més. 

Havia interès entre el PP i fins i tot alguns s'havien atrevit a dir que alguna cosa ens anava a tocar per aqueixa falta de finançament. Res de res, simplement va afirmar que no hi ha temps per a canviar res del sistema. O siga, en tres anys no han tingut temps per a canviar res, ni per a promoure cap mesura en favor de València, i ara diu que ja no hi ha temps.

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, PP, com no, va recordar que estem “mal finançats” però calia agrair a Montoro les darrers mesures d'estalvi d'interessos que, va dir suposen 2.000 milions a les arques del Consell i, es va atrevir a dir, que és el que ens pertocaria si canvia el finançament. Cap referència al fet que portem així una dècada i els càlculs de fa un any ja parlaven d'un desfasament entre el que hem rebut i el que ens correspondria rebre de l'Estat de 13.000 milions d'euros.


No hem necessitat tres anys per saber que no aprofita com a president de la Generalitat, no ens representa, no treballa per aquesta terra, no defensa els interessos de les valencianes i els valencians i no reivindica davant Madrid el que ens pertoca, perquè té por a no ser designat a dit com a candidat.

Una vegada més, el president s'agenollava davant l'amo de Madrid i li reia i li ballava les gràcies: Calzonazos!! 

I si no tènia bastant amb les genuflexions davant Montero, va afirmar que malgrat les dificultats els populars valencians saben governar “quan hi ha diners” i que la Comunitat Valenciana és avui “el motor de la recuperació” espanyola. 

I ja el "summum" per a vergonya dels valencians i valencianes (excepte els del PP): el ministre en el seu afany de criticar la decisió de la presidenta andalusa Susana Díaz d'avançar les eleccions, va dir: “Andalusia ha tingut major finançament que la Comunitat Valenciana”, davant la sorpresa i algun cabreig dels assistents.


I mentre Fabra i el PP valencià rient-li al ministre aquestes eixides de to. Calzonazos!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Fabra no pot dir res, està esperant les primàries del PP, eixes que ixen de la llibreteta blava que va heretar Rajoy d' Aznar. Això passa quan els jefes están a Madrid.