L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 8 de febrer del 2015

La Falla la Via ha efectuat aquest cap de setmana la presentació de les falleres majors 2015


La Falla la Via ha dut a cap aquest cap de setmana la presentació-exaltació de les seues falleres, Margarita Gascón Palomares i Maria Ferrando, fallera major i infantil del 2015, respectivament.


Dissabte per la nit va tindre lloc l'acte de presentació de la Fallera Major, Margarita Gascón, que va estar acompanyada pel president de la falla Lluís Montoya. L'alcalde, Jordi Joan, va estar present en representació de l'Ajuntament així com la fallera major de Tavernes, Sara Tur, el president de la Junta Local, Ximo Felis i representants de la resta de falles i món faller de Tavernes.


Ahir diumenge per la vesprada tenia lloc la presentació de Maria Ferrando com a fallera infantil i estarà acompanyada pel president Mario Pons. 


Els actes d'aquest cap de setmana han servit també per acomiadar a les falleres majors del passat 2014, Rosabel Alberola i Eva Muñoz. 

 Amb l'enhorabona a les dos falleres i a la comissió, us oferim unes fotos dels actes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Vía!

Anònim ha dit...

molt bones presentacions les del passat cap de setmana. Donar-los l´enhorabona a les falleres majors i als presidents.
Ara ens toca gaudir de l´ultima de les presentacions d´aquest any que sera la de la comissio de la falla cambro. Els actes fallers no han fet mes que començar i aço ja no hi ha ningu que ho `pare fins el `proxim 20 de març.