L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 12 de febrer del 2015

La falla la Dula campiona del truc "Falles 2015" a Tavernes

Els campions junt a la fallera major de Tavernes, fallera major de la Dula, president de la FdF i president de la falla

La falla la Dula ha guanyat el Campionat de Truc de la Federació de Falles de Tavernes en vèncer en la final a la Falla Portal. Els finalistes havien vençut en les semifinals a les falles Passeig i la Via respectivament. 

La fase final del campionat es va jugar ahir per la nit en el casal de la falla Prado amb la presencia de la fallera major de Tavernes, Sara Tur, i el president de la Federació, Ximo Felis i representants de les falles implicades i del món faller.
Finalistes del Campionat de Truc
En unes partides molt animades i amb molt bons moment de truc, els representants de la falla la Dula, Pepe García i Pedro Salinas, guanyaren en la final els dos representants de la falla Portal, Adri Felis i Cèsar Ferrando. 

Un moment de la gran final
 Cal destacar que els tercers classificats foren els representants de la falla la Via i els quarts la falla Passeig.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Dula!!