L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 19 de febrer del 2015

Més corrupció, més regals, més escàndol en el PP Valencià

Un informe de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional enviat al jutge de l'Audiència Nacional, Pablo Ruz, indica que el Partit Popular valencià va aportar 3'4 milions a la caixa "B" d'Orange Market entre els anys 2006 i 2009. Orange Market era la filial que el presumpte cap de la xarxa Gürtel', Francisco Correa, tenia al País Valencià per a aconseguir contractes públics. 

L'informe explica que del total ingressat en la caixa B de València es va traspassar a la caixa B de Madrid 1.803.000 euros, i al respecte la UDEF conclou que una part important del diner negre que tenia la "xarxa Gürtel" a la seu de Madrid es nodria dels diners de la filial valenciana.

Els agents explique els fons d'Orange Market tenien origen en els ingressos realitzats per entitats i persones vinculades del PP valencià en concepte de serveis prestats per Orange Market al partit entre el 2006 i el 2009.

L'informe analitza l'arxiu informàtic intervingut en un "pen drive" al comptable de la "xarxa Gürtel", José Luis Izquierdo. Detalla regals, com el de 1.500 euros fets a l'exsecretari general del PP valencià Ricardo Costa; o un altre de 2.000 euros al seu nebot, es van gastar 6.000 euros en la celebració de l'aniversari de Pedro García Jimeno, exdirector general de RTVV o altres 750 per a fer-li un obsequi a la seua dona. 

També s'esmenta el lliurament d'un rellotge de 5.000 euros a l'exvicepresident de la Generalitat, Víctor Campos, condemnat pel "cas dels vestits", i un altre de 1.000 per a la seua esposa i un telèfon mòbil de 500 euros per a Nuria Romeral, exsecretària de Comunicació de la Generalitat Valenciana amb Francisco Camps.

Els fons d'Orange Market, segon l'arxiu informàtic, provenien de l'organització d'actes per al PP, com una convenció de Noves Generacions celebrada el 14 de novembre de 2006, la instal·lació d'unes graderies el 15 d'octubre de 2007 o un sopar en la localitat de les Alqueries (Plana Baixa) el 6 d'octubre de 2006.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I amb tota esta corrupció encara hi ha gent que els vota i que serà capaç d'anar en les seues llistes.

Anònim ha dit...

Jo no se però totes les enquestes diuen que va a guanyar el PP i la gent sempre s'arrima als guanyadors.

Anònim ha dit...

Pues tu sabent ho no faces igual.