L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 26 de febrer del 2015

Fabra (PP) es burla del desmai de Baldoví en el congrés quant a respost avui a Morera en les Corts Valencianes

El síndic de Compromís, Enric Morera, li ha recordat al president  Fabra, del PP, que no havia demanat els 26.000 milions d'euros que calcula que l'estat deu als valencians: 15.000 del deute històric i 11.000 per la manca d'inversió territorialitzada.

Morera ha acusat Fabra de submís i li ha dit que havia "manca d'interès" a millorar el finançament i li ha deixat sobre la taula el llibre 'El finançament valencià', editat recentment, elaborat per Vicent Cucarella.

La resposta de Fabra ha estat dir-li a Morera que "'M'ha comparat vostè amb Rajoy, desitje que no li passe com al seu portaveu al congrés, Joan Baldoví, i que es millore promte".  La resposta ha aixecat nombroses crítiques des de la bancada de Compromís, i de l'oposició. Fins i tot gent del PP ha indicat que "ha estat una eixida de to".