L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 de febrer del 2015

Compromís denuncia que el govern del PP acumula 62 sentències condemnatòries per l’impagament d’ajudes a l’habitatge


Les sentències són fruit de les denúncies de ciutadans que tenien concedites ajudes de compra, lloguer o rehabilitació seus habitatges per part de la Conselleria d’Infraestructures, ajudes que no havia pagat. 

Compromís ha informat que, a banda de les sentències, el Consell té oberts altres 326 processos judicials per impagaments d'ajudes que estan pendents de sentència. La informació l'ha aconseguida Compromís després de realitzar una petició de documentació a través de les Corts sobre els recursos i demandes interposats contra el Consell pels impagaments d’ajudes a l’habitatge. 

Compromís assenyala que "les 62 sentències en contra demostren la nefasta gestió de la consellera Bonig i el govern del PP en les ajudes a l’habitatge i com la seua incompetència es tradueix en patiment per a la ciutadania, i més despesa per a l’administració, que també ha de fer front al pagament d’interessos i les costes del judici”.

Compromís afirma que és vergonyós que els ciutadans hagen de recórrer davant la justícia per a poder cobrar allò que els pertoca. " Necessitem un govern que parle amb claredat als afectats pels impagaments. Un govern que no mentisca, que no enganye, i que sàpiga gestionar pensant en les persones. Bonig està més preocupada per les batalletes internes del PP que per gestionar bé la seua conselleria”

Compromís ha proposat una comissió d’investigació sobre la gestió de les ajudes a l’habitatge del govern del PP.