L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 7 de febrer del 2015

Ha faltat César Ferrando Fons, ex jugador de la UD Tavernes i gran esportista i afeccionat. El soterrar serà a les cinc de la vesprada.

Ha faltat César Ferrando Fons als 81 anys d'edat, un dels jugadors històrics de la UD Tavernes de la millor època, i un referent de l'equip que va militar en la tercera divisió nacional allà en la dècada dels anys 1960.  

El soterrar serà aquesta vesprada a les cinc des del tanatori dels Germans Ronda a l'església de Sant Pere. 

César Ferrando va jugar uns anys al club de Carcaixent, però la major part de la seua activitat esportiva  va ser a casa,a  l'equip  de la UD Tavernes, on va destacar en l'equip com a central, segur i fort, a més de ser capità en moltes ocasions.També va ser entrenador durant alguns anys i al llarg de la seua vida va rebre la consideració i homenatge tant del club com de l'Ajuntament.

Ha estat sempre una persona molt vinculada al futbol local, un gran afeccionat a més de  pare dels coneguts exjugadors César Ferrando, Paco Ferrando i Juan Carlos Ferrando.

Aquestes ratlles volen ser un petit homenatge a la persona que durant tants anys va defensar els colors de l'equip de futbol locals i alhora va ajudar a consolidar un club amb molt pocs anys d'ença de la seua fundació. Ens unim en el condol de tota l'afecció vallera a la seua família. Descanse en pau.