L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 12 de febrer del 2015

L'estació de Tavernes disposarà a partir del pròxim 15 de febrer de la nova targeta de pagament recarregable

 
Un comunicat de Renfe informa de la posada en servei de "Renfe & Tu", una nova targeta que ofereix entre els seus avantatges l'accés més ràpid i àgil, en validar l'accés a l'andana sense contacte i una major fiabilitat i comoditat, perquè segons ha confirmat la companyia en el seu comunicat, se substitueix fàcilment davant una pèrdua.

La targeta substitueix al bitllet habitual i disposa d'un xip intel·ligent en la seua versió de targeta sense contacte (TSC), en lloc de l'actual sistema de banda magnètica. La targeta "Renfe & Tu" és personalitzada: porta imprés el nom, la foto, el número de document del titular i el codi del viatger i és apta per a recarregar tots els títols de transport vigents: Bitllet Senzill, Anada i Retorn, Bonotrén, Abonament Mensual; Abonament Mensual Il·limitat, Abonament Estudi, i reposar-los en cas de pèrdua, incloent títols amb descomptes especials (Targeta Daurada, Família Nombrosa, etc.).

Les targetes se sol·liciten en qualsevulla de les estacions de rodalies de València, previ pagament del seu import, 2 euros, i són de durada il·limitada. La substitució, segons indica Renfe, es deu a l'objectiu de "modernitzar tecnològicament l'arquitectura de les estacions de Rodalies" i s'espera una millor gestió del servei i avantatges als viatgers en el seu trànsit per les estacions.

La targeta "Renfe & Tu" té l'aspecte d'una targeta de crèdit però substituint la banda magnètica per un xip electrònic i una antena, capaç de carregar els títols de viatge que s'autoritzen, facilitant el pas a través dels controls d'accés.

Renfe ha dut a terme mesures d'adaptació de les estacions de Rodalies de València, entre elles la instal·lació de controls d'accés i cancel·ladores, l'adaptació de les màquines autoventa a aquestes targetes, així com la instal·lació de lectors de targeta sense contacte en taquilles. També s'implanta el Bonotren de deu viatges, vàlid durant un mes i que pot ser utilitzat per més d'un viatger, de forma simultània, sempre que tinga el mateix origen-destinació.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Un bono 10 que caduca en un mes. Un bono 10 que fa dècades que el tenen a Madrid i Barcelona. Unes tarifes elevadíssimes: anar i tornar amb metrovalència des de Castelló de la Ribera fins a València costarà 2'80€. I estan a 50km de València. Quant ens costa a nosaltres? 6'55€... Cap integració tarifària prevista.

Tenim el mateix horari que fa 20 anys i es tarda exactament el mateix. No hi hagut cap nova ampliació, sino més bé al contrari. Només ha variat la tarifa i uns trens que estan més adaptats a les necessitats del nucli de Barcelona i Madrid que al de València.

Que més necessitem els valencians per a adonar-nos que no importem res a l'estat?

Anònim ha dit...

Que més necessitem? Més poder polític que no s'aconsegueix votant PP-PSOE ni Podemos.
Estos ja s'han ensenyat: Vénen a València, no diuen ni mu de la problemàtica nostra, ens tracten com a colònies i damunt imposen les seues direccions regionals a dit.
Si que Podemos ser, más de lo mismo, per als valencians.

Anònim ha dit...

Els dos primers sí ho han demostrat. Podemos no existia,tot són Suposicions teues. Però ara t'interessa fer por amb qui va a menjar-te el terreny. Cuidat millor del PPSOE que encara poden pactar.

Anònim ha dit...

Llig la premsa i el que s'ha dit sobre la visita de Pablo Iglesias a Valencia i dels problemes del País Valencià i després parlem.

Només una referància va fer: dins de la corrumpció en Espanya i València com un dels llocs líders.

Cap cosa més: ni finançament, ni Corredor Mediterrani, ni TV en valencià, ni res sobre sistema educatiu i potencia del PP de la concertada, ni del sistema de sanitat i el model de privatitzacions. Res de res.

Igual d'ací uns mesos ens diuen alguna cosa més. Ara res de res.

Llig la premsa i el que s'ha dit del seu missatge buit de problemàtica valenciana al pavelló Sant Lluis.

Llig també les critiques dels que es presenten a la direcció de Podemos i es consideren "planxats" pel dit oficialista.
I ja en parlem.

Anònim ha dit...

He llegit a l'alacantí Copete i no tinc dubte que té idees arrelades a la terra, també tinc clar que Montiel no m'acaba de xocar. Però com en tots els partits,també m'encisa Mònica Oltra i Morera ni fu ni fa.
Qui us senta de fora es pensarà que Podemos farà la política cultural i educativa del PP.
Que en Podemos no serà prioritària l'autodeterminació? Crec que ara per ara tampoc ho demana encara el País,i és més important allunyar-se de les polítiques neoliberals i corruptes del PP i Convergència.

Anònim ha dit...

Les trames corruptes més alarmants de la nostra comunitat han sigut destapades per partits politics com Compromís amb Mònica Oltra que porten lluitant per la nostra Comunitat molt de temps i no han parat mai de moure's pel nostre territori amb la intenció d' ajudar persones i col·lectius.
Espere veure com Mònica és la pròxima presidenta de la Generalitat i Pablo el nou president de l' Estat.
I per descomptat, que Jordi siga el nostre alcalde.