L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 5 de febrer del 2015

Monica Oltra: "Ara val el programa i no la crítica"


Mònica Oltra, candidata de Compromís a la presidència de la Generalitat, ha recordat que la reivindicació d'assumptes que ara estan en el centre del debat polític, com el deute il·legítim “Compromís ja fa quatre anys que ho demanem en els Corts”

Oltra s'ha pronunciat d'aquesta manera en una entrevista en La Ventana Comunitat Valenciana on ha destacat que ara és el moment de construir, per la qual cosa Compromís posarà sobre la taula el seu programa perquè, assenyala, “la crítica ara no val”.

Oltra respecte a pactes després de les eleccions ha assenyalat que “està oberta al diàleg” i no té enemics en la política. Respecte a la campanya electoral, ha assenyalat que el PP ataca a Compromís “perquè ens tenen por” però a diferència dels populars, la seua formació afronta la campanya de futur i no de confrontació o provocació.

La candidata de Compromís ha dit sobre el canvi de model de finançament autonòmic que cal modificar el sistema i que si no es convenç a Rajoy s'acudira als tribunals perquè estan incomplint la Constitució i la Llei de Finançament Autonòmic. 
Podeu escoltar (i vore) l'entrevista sencera en: