L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 8 de gener del 2016

ACTUALITZADA: Els valencians erem aldeans i ara també som escòria


El cantant Francisco ha qualificat en un compte de xarxa social d'escòria a tots els votants de Compromís en dir de Mònica Oltra que és “La vicepresidenta de l'escòria”. 

Els insults van naixer quan, arran d’una referència a una bandera d'Espanya que s’havia retirat uns dies d'un edifici institucional per netejar-la, va dir de Mònica Oltra que: “quitó la bandera de España de todos los valencianos por qué dice que estaba llena de mierda, palabras de esta delincuente, ¿qué opináis la tiramos al pilón... (sic)” per continuar considerant-la: “La vicepresidenta de la escoria”... (sic)”. 

O siga si és la vicepresidenta dels valencians i valencianes i per a ell és la vicepresidenta de l’escòria, ja sabeu per a Francisco què som els valencians i les valencianes. 

El cantant, durant molts anys un far del PP valencià i del qual va renegar per a passar-se a Ciudadanos va insultar també a l'alcalde de València, Joan Ribó, de Compromís. En la cavalcada laica de fa dies, i després de que les tres magues pujaren a la balconada de l'Ajuntament del cap i casal es preguntava si “tiene algo en contra de los Reyes Magos, o quizá no salió aun del armario, dime de qué presumes y te diré de qué careces” (sic). 

Igualment li indicava a Ribó “usted es un problema, un provocador, un sinvergüenza que no respeta a nadie, lleva en su cara reflejado que sufre varias enfermedades. No se le ocurra tocar mis símbolos, cultura o mi himno por que me conocerá en persona y no me olvidará” escrivia en Facebook.

El missatge va córrer com la pólvora i quan el cantant va observar la repercussió social va eliminar els missatges.

Però no es va parar i va seguir amb els seus comentaris sobre la cavalcada de les tres magues: “Que poca, vergüenza tiene este señor impresentable de alcaldito, yo creo que le dieron una pedrá de pequeño y se quedo imbesil (sic)” i fins i tot va compartir una frase d'un altre perfil dirigida a Joan Ribó: “No equivoque ir de reyes que de putas. Es usted un malapata y un jode ilusiones”. 

Després de retirar els missatges de “pocavergonya” a Ribó i “escòria” a Oltra, va seguir en aqueixa línia amb tocs masclistes a atacs a la vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra. “Me encanta su estilismo, que figura más espléndida tiene la señora, única e inimitable. Con sus gafitas, sus botitas su vocecita y sus manitas. Es para comérsela.... los leones del Bio Park (sic)”, en facebook. 

El cantant va apadrinar fa uns mesos la presentació de Ciudadanos al País Valencià.
Segons la informació de esdiario.com, levante-emv.com, totalviral.es, meneame.net

EL CANTANT RECTIFICA

Francisco va demanar disculpes ahir pels insults proferits a Oltra i Ribó i en un comunicat va dir que " me puede el sentimiento valenciano y español".

Però les disculpes del cantant no s'acompanyen de fets i els missatges insultants continuen al seu perfil públic i continuen generant multitud de comentaris que inciten a l’odi. 


El maig del 2014, un jutjat Penal de Madrid va publicar una sentència pionera per escarni en les xarxes socials i un jove de Lleida que li va dir a la delegada del Govern de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, un “Calla puta que no tienes dignidad” va ser condemnat a 300€ de multa, 1000€ d’indemnització i a demanar perdó a Cifuentes cara a cara. 

La jutgessa va tindre en compte la brofegada, i la incitació a la violència i l’allau d’improperis que va seguir en les xarxes i Francisco té cadenes que arriben als 150 comentaris, tots ben feridors, amb m’agrada, i entre ells per a vergonya, el del Partit Popular de l’Olleria.

Francisco, la veu del PP durant molts anys, va fer fa poc el salt a Ciutadans, però finalment no va anar en les llistes. L'any 2010, anys de les majories absolutes del PP i del Gürtel, Francisco cobrava 23.000 euros per cantar en un restaurant de Madrid durant la festa de la Diputació de València a Fitur mentre EU denuncià que va cobrar 27.000 euros per cantar en l'obertura del 56 Certamen d’Havaneres de Torrevella.

Noticia publicada originalment el dia 7 de gener a les 7:55