L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 21 d’octubre del 2015

La regidoría d’Agricultura efectua treballs de manteniment en el Camí Reial



 
La regidoria d’Agricultura que presideix Javi Escrihuela, de Compromís, efectua aquests dies treballs de neteja de vorals i marges del Camí Reial, nom que rep a Tavernes la comarcal Natzaret-Oliva.

El regidor ens ha comentat que les tasques que du a cap l’Ajuntament només afecten a la part considerada com a “via pecuària”, és a dir, entre la rotonda de l’estació i el terme de Xeraco, i precisament per eixa condició de “via pecuària” el manteniment i neteja de vorals li correspon a l’Ajuntament. 

Tot el contrari, des de la rotonda al terme de Cullera, que no té eixa consideració, el manteniment l’efectua la Diputació. 
 
Una màquina desbrossa els vorals i també alguna mata gran de vegetació que s’endinsa dins de la via, tal com es pot vore a la fotografia d'avui mateix,  amb l’objectiu de millorar el trànsit, la visibilitat i per tant la seguretat encara que no hem d’oblidar que la via té limitada la velocitat per ser via pecuària.

El regidor ha aprofitat també l’ocasió per recordar que l’Ajuntament ofereix els locals de l’antiga Cambra Agrària perquè entitats o grups puguen efectuar les seues reunions sense cap cost i, fins i tot, aporta els locals per a cursos als agricultors, com el que s’esta duent a cap promogut per la Unió de Llauradors sobre la poda del caqui.

A aquest curs li seguirà pròximament un promogut per AVA sobre manipulació de plaguicides.