L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 3 de juliol del 2010

Usuaris de la platja accessible es queixen al Sindic de Greuges

Les persones usuaries de les instal·lacions de la platja accessible ha enviat un escrit al Sindic de Greuges i li comunica que l’Ajuntament de Tavernes no ha fet ningun cas de la queixa nº 091625, que ja havia estat resolta per la institució.
L’escrit informa al Sindic de Greuges que cap de les recomanacions que ell va indicar a l’ajuntament han estat complides, i tot està igual, agreujades pel fet que enguany només són dos hores de bany, la qual cosa vol dir que són 45 minut per banyista i per tant només dos usuaris els beneficiats, i com enguany s’han duplicat els llocs es podrà arribar a quatre.
Igualment s’informa que en el lloc nou no hi ha aparcament per a discapacitats, i avui mateix no han pogut trobar cap aparcament lliure.
La carta acaba sol·licitant al Sindic de Greuges que intervinga de manera que ja de una i per sempre se solucionen els problemes.
-

2 comentaris:

<<<\\\...AiToR...///>>> ha dit...

Si, pero este ajuntament te la plaja en mal estat i molt mal accessible fins i tot per a la gent mes atletica de la nostra localitat ja q es tot un femer d'obres.

Anònim ha dit...

envieu queixa a bandera blava i veureu com es mouen.