L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 12 de desembre del 2017

L'Ajuntament reforma els lavabos d'infantil en el CEIP Alfàndec


L’Ajuntament de Tavernes,  que treballa durant tot l’any en el manteniment dels centres escolars a través de la brigada municipal, ha finalitzat una nova millora en el l’edifici d’infantil del col·legi Alfàndec, consistent en la reforma dels serveis i lavabos.

El govern municipal de Compromís ha invertit 31.000 euros dels propis recursos en la construcció d’un bany adaptat i en la reforma dels lavabos dels xiquets. Entre les millores, s'hi troben la col·locació de portes portes abatibles i corredisses amb tots els elements de seguretat per a evitar que els xiquets s’hi queden tancats.
 
 
Un altra millora ha estat la construcció d'una habitació on canviar i llavar els menuts, i s’ha modificat tot el sistema de clavegueram de la zona dels lavabos. L’encarregada de les obres ha sigut una empresa local.
 
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora d'Educació, Bea Ferreres, han visitat el centre per comprovar el resultat final d'aquestes millores. 
 
Aquesta actuació s’afig a les tasques de manteniment que fa la brigada municipal de l’Ajuntament de Tavernes en els centres educatius. L’objectiu és millorar a poc a poc els col·legis i que els docents i els alumnes treballen en les millors condicions possibles.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La millora dels lavabos em pareix molt bé, però com es possible que en aquesta millora no estaguera incluida l aigua calenta, cosa que tots els xiquets tenen que utilitzar aigua gelada per a llavar-se les mans..., en ple hivern, no m estranya que caiguen tots refredats.
Crec que és un punt negatiu en este aspecte tractant-se d una millora.

Anònim ha dit...

No crec que tots els xiquets en sa casa es llaven les mans amb aigua calenta. Els meus no ho han fet mai i es llaven les mans abans dels menjars amb aigua com ix de l'aixeta. Ni que estiguerem en la Siberia quan en Tavernes la temperatura es mes que bona.
I ara ens contes una de vaqueros, diguent que els xiquets es refreden per llavar-se les mans amb aigua de l'aixeta. No t'ho creus ni tu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No anem a facilitar les discussions estèrils i sense motiu.

Vaja vosté i pregunte. Suposem que li diran el mateix que a nosaltres, perquè hem fet la consulta als mestres de l'Alfàndec i diuen tot el contrari de la seua nota.

Els nous lavabos, els reformats, disposen d'aigua calenta.

Això que diu de: "com és possible que en aquesta millora no estaguera incluida l'aigua calenta...", doncs, sí, estava inclosa, i els mestres asseguren que si hi ha aigua calenta en els lavabos.