L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 28 de desembre del 2017

FESTIVERN 2017: Andreu Valor i Júlia en concert el dia 29 a la Casa de la Cultura




El Festivern 2017 arranca un any més, i com ja és habitual, en un concert a la Casa de Cultura de Tavernes, el dia 29 a les 19 hores. Enguany la proposta són les actuacions del duo Júlia i d’Andreu Valor, dos concerts que ens ajudaran a situar-nos en aquesta retrobada màgica i anual que és el Festivern. Un concert per a gaudir de la prolífica trajectòria professional que avala el cantautor de Cocentaina, Andreu Valor, i de l’univers de textures sonores que ens proposen el duo Júlia.

El cantautor contestà Andreu Valor, després d’iniciar camí en solitari al 2007, fa d’aquesta elecció un mode de vida amb total dedicació. Mes de cinc-cents concerts en aquests pocs anys avalen l’evolució de l’autor i la seua música, que incideix des del primer moment en intentar fusionar intenció i tendresa, actitud i consciència, desig i esperança en cada projecte que ens presenta. Perquè li importa la vida i en ella a qui l’habita: la societat.

Júlia ( Estela Tormo i Lídia Vila) és un singular projecte musical amb seu a Alcoi. El segon disc “Pròxima B” (Hidden Track Records/Malatesta), el grup ha passat de trio a duo i d’un so eminentment acústic a explorar textures electròniques, en un procés que els aproxima més als seus orígens, quan la seua demo “El mecanoscrit” va aconseguir el Premi Ovidi a millor maqueta i va posar el seu nom al mapa. Estela Tormo i Lídia Vila continuen un suggestiu viatge sonor que està recollint excel·lent rebuda per part de revistes musicals de referència com Rockdeluxe, Enderrock, Mondosonoro.