L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 1 de desembre del 2017

L’Ajuntament contractarà 12 persones a través d’una escola d’ocupació



L’Ajuntament de Tavernes contractarà deu alumnes i dos persones per a l’equip docent (director i professor de la especialitat) per a posar en marxa una escola d’ocupació a través del pla Formem del SERVEF, per a la qual li ha estat concedida una subvenció de 65.000 euros.

L’escola d’ocupació “Millorar l’accessibilitat de Tavernes de la Valldigna” tindrà un cost total de 67.000 euros, dels quals l’Ajuntament aportarà 2.000 euros. La durada de l’escola serà de 4 mesos, equivalents a 640 hores de formació en alternança amb el treball. 

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha indicat que la bona gestió que du a cap el govern de Compromís "permet de continuar rebent tallers i escoles d’ocupació que donen un horitzó de vida digna a parats de llarga durada i als joves que s’incorporen al mercat laboral, un col·lectiu especialment vulnerable en l’actual conjuntura laboral”.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha comentat que “l’Ajuntament busca millorar la formació de les persones sense faena del nostre municipi; volem que adquirisquen una formació i experiència professional per mitjà d'estes escoles que els servisca per a trobar un treball. Al mateix temps, contribueixen a la millora de les infraestructures viàries per tal de millorar l’accessibilitat de la nostra ciutat".

Objectius de la nova escola d'ocupació

L’objectiu de l’escola taller és millorar la qualificació i facilitar la inserció laboral dels seus participants per mitjà de la realització d'obres o serveis d'utilitat pública o interès social

Els alumnes rebran formació en alternança amb el treball i en acabar el taller obtindran el certificat de professionalitat de nivell 1 EOCB0208 d’Operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbriques i cobertes. Les persones contractades actuaran en projectes de millora de l’accessibilitat de les infraestructures viàries de Tavernes.

Els destinataris han de tindre 18 anys o més i complir els requisits mínims exigits per al lloc de treball, a més d’estar aturats i ser demandants d'ocupació registrats en el SERVEF. 

El procés de selecció del director del taller d’ocupació i personal docent es realitzarà segons les bases que es publiquen a la seu electrònica Servef i l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.  La selecció d’alumnes treballadors es realitzarà mitjançant oferta genèrica tramitada pel Centre Servef de Sueca, que fa una preselecció.