L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

dimarts, 26 de desembre del 2017

L'oratge que ens espera avui i demà
Sembla ser que el bon temps que hem tingut la Nit de Nadal i el dia Nadal s’acaben després que ahir van començar a entrar per l’oest peninsular fronts de l’Atlàntic que portaran pluges i vent en gran part de la península.

L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), ha donat un avís especial per a tot l'Estat amb alerta sobre aquest temporal de vent, de mar i precipitacions que ve associat a la borrasca que s’ha batejat com a “Bruno”, que seria la segona de la temporada.

Avui dimarts: AEMET diu que no tindrà efectes importants al País Valencià, no obstant el gabinet de comunicació d'emergències i seguretat valencià, el 112, ha informat que hi ha  "risc alt a de l'interior de València i Castelló", mentre en el mateix missatge han comunicat que "a la resta de comarques valencianes" el nivell de risc serà "baix-mitjà.

Quan a pluges s’esperen cels nuvolats i no es descarten pluges dèbils, disperses i ocasionals, sobre tot a l’interior. Les temperatures mínimes pujaran un poc i les màximes continuaran igual.

Demà dimecres: sembla ser que  les comarques de la demarcació de València tindran nivell groc de risc pels vents, que poden assolir velocitats entre 70 i 80 km per hora, igual que l'interior de les comarques de Castelló i Alacant. I atenció igualment als fenòmens costaners, sobre tot a les platges del nord i del sud que, com ja sabeu, sempre que hi ha temporal podem esperar el pitjor. També cal dir que AEMET no descarta pluges per avui dimarts i per a demà dimecres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esperem que a les dates del Festivern evolucionen tot bé. Que el terra estiga sec i sense pluja. Perquè fret de segur que en farà.