L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 1 de desembre del 2017

Per culpa de quatre, no hi ha manera de que els espais públics es mantinguen en condicions?


Un veí resident en el Cantalot ens envia un correu amb fotos de l'estat en que es trobava el parc aquest matí, abans de la neteja.

Afirma que és una situació que es dóna molta a sovint, amb xiquets/es que no cuiden les instal·lacions del parc  i que es dediquen a trencar jocs i paviment de suro i, a més,  a embrutar desfent trossos de suro blanc, del que se sol usar per a embalatges d'electrodomèstics.


No és encara que les criatures actuen així, diu en el correu, sinó que veu com els familiars estan mirant-ho, veuen el que fan els fills  i no hi ha pràcticament ningú que els cride l'atenció. Molt dels familiars passen, i això du a la desfeta en instal·lacions que pateix el Cantalot. Els efectes els veieu en la foto: el suro que entapissa la zona de joc està mig arrancat i desfet i el parc tot ple de trossets de suro.


I nosaltres preguntem: Davant d'això, quina actuació ha de fer l'Ajuntament? Arreglar quasi contínuament el Cantalot? Deixar-ho a estar vist que no aprofita per a res?

El mal que uns fan al final el paga tot el veïnat, que és el perjudicat. I és que coses així són difícils de canviar si no canvien les persones.