L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 21 de desembre del 2017

El Pare Nadal visita l'Escola de Jocs de Tavernes

  
Com es tradicional i des de fa anys, el Pare Nadal va visitar ahir el Pavelló Municipal per passar una vesprada amb els xiquets i xiquetes que participen de l'Escola de Jocs Municipals. No cal ni dir que els menuts i menudes han passat una vesprada molt agradable i molt emotiva per a ells en poder estar unes hores amb tant important personatge.
 


L'acte estava organitzat pels monitors de l'Escola de Jocs i el pavelló estava ben ple de familiars que han acompanyat el Pare Nadal. En total més de 200 xiquets i xiquetes hi han participat en una vesprada que s'iniciava amb una demostració de les activitats preesportives que realitzen.
 

Després i amb uns xiquets i xiquetes d’allò més nerviosos i preparant-se el que anaven a dir i quins joguets volen per aquest Nadal ha tingut lloc l'arribada del Pare Nadal per compartir uns moments amb la riallera xicatlla vallera i, com no, va aprofitar per obsequiar-los amb uns detallets de la regidoria d’Esports.

Els xiquets i xiquetes l'han rebut entre forts aplaudiments i el Pare Nadal ha saludat tots els presents i s'ha fet moltes fotografies amb els xiquets al temps que rebia les cartes de demanda de regals que dessitgen aquest Nadal.
 
 
Entre els assistents a l'acte el regidor responsable d'Esports, Josep LLácer, que ha visitat el Pare Noel amb la seua família i li ha donat la benvinguda a Tavernes en nom de l'Ajuntament i de la ciutat en general. Cal dir que els xiquets han rebut diversos obsequis de la regidoria d'Esports.