L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.610
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.025

dijous, 14 de desembre del 2017

El Centre de Salut disposa d'un ecògraf d'ultima generació per a Ginecologia


El Centre de Salut de Tavernes compta amb un ecògraf d'última tecnologia per a les consultes de Ginecologia d'Atenció Primària. L'adquisició del nou ecògraf fa realitat el pla de Millores de Centres de Salut de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, un pla que compta amb la col·laboració de la Diputació de València que ha destinat 380.000 euros per a modernitzar i millorar els centres de salut i consultoris de tota la comarca de la Safor.

A la Safor Valldigna s'han instal·lat en els centres de salut de Corea (Gandia); Oliva i Tavernes. Els nous aparells permeten noves possibilitats amb la finalitat de donar majors prestacions i un servei més eficient a les usuàries.

La notícia l'avancen avui dia els dos diaris comarcals que informen també que una de les principals opcions és realitzar l'ecografia-doppler  que permet detectar tumors o quists en úter o ovaris. Aquesta millora és un avantatge per al pacient, que no tendra que desplaçar-se fóra de la seua localitat per a fer les proves.

Tavernes passa a ser una “consulta d'alta resolució” perquè en molts casos en la primera visita es podrà realitzar un diagnostique i començar el tractament o enviar el pacient a un altre hospital en cas de necessitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Està molt bé.