L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 26 de desembre del 2017

FESTIVERN 2017: Comença el muntatge de l'envelat




Fa nomes unes hores que ha començat el muntatge de l’envelat del Festivern 2017, després de que l’empresa especialitzada haja arribat aquest mateix matí a Tavernes.

Els treballs avancen a bon ritme, i tot fa suposar que demà mateix podria estar acabat el muntatge. En els moments que hem fet les fotografies, tal com s’hi pot observar, els treballadors procedien a fixar al terra les peces metàl·liques que serviran per enganxar l’estructura metàl·lica aèria mitjançant uns grans claus que eren clavats al terre a colps de mall primer i després amb martells pneumàtics.


Sobre aquests peces s’enganxa l’estructura d’arcs metàl·lics que un altre grup de treballadors, anaven muntant en terra.  Segurament al llarg d’aquesta vesprada estarà pràcticament muntada l’estructura sobre la qual anirà fixada la gran lona impermeable i plastificada que tancarà el gran recinte on tindran llocs els concerts.

  
Tal com hem pogut observar les dimensions de l’envelat no serà molt distint del que es va muntar en la passada edició del 2016, uns 74 metres de llargada per 36 metres d'amplada, i una alçada de 12 metres en el centre, amb la qual cosa parlaríem d’una superfície de 2.800 metres ( més de 3 fanecades) per albergar sobre les 8.000 persones, a més de l'escenari i les barres de beguda.

Elaboració pròpia

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bones festes de Nadal i Cap d'Any a totes i tots!!!!