L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 7 de desembre del 2017

Tavernes continua les actuacions de millora en l'accessibilitat de les voreres per fer-les més practicables.


L’Ajuntament  ha efectuat un conjunt d'actuacions en l’entorn de l’Avinguda de les Germanies per a millorar l’accessibilitat de les voreres. En concret, les obres s’han realitzat en l’Avinguda de les Germanies a l’altura de l’entrada al carrer Major, al carrer València, al carrer de la Mar i al carrer Alfàndec.

L'objectiu de les obres han consistit en modificar les voreres per disposar de guals practicables, millorant així l’accessibilitat d’un dels principals itineraris de la ciutat. L’Ajuntament ha treballat conjuntament amb l’associació Valldigna Accessible per tal d’identificar els itineraris amb més barreres arquitectòniques de la ciutat, i buscar-ne una solució.


La regidora responsable de la contractació d'obres públiques, Llum Sansaloni, ha assenyalat que “amb aquesta actuació donem resposta a una demanda ciutadana. A més, des de l’Ajuntament ens hem compromès a continuar treballant per tal de disposar de més guals practicables al conjunt de la població”. 

Aquesta actuacions ve a sumar-se a un conjunt d'obres de millora de l'accessibilitat i de les quals vam informar fa uns dies. Es tracta en concret de les realitzades en l'encreuament del carrer la Barca i carrer Mitja Galta, Carrer de la Mar o el conjunt d'executades al voltant del carrer la Barca, en l'encreuament de la Plaça Rei Joan Carles en Els Sequers.



Igualment s'han iniciat les obres de millora de voreres i accessibilitat del circuit urbà que comprén la Plaça del Prado fins el CEIP Alfàndec i carrers adjacents.

Totes aquestes obres, com vam informar, suposen una inversió sobre els 600.000 euros.