L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 27 de desembre del 2017

FESTIVERN 2017: Tot a punt per al Festivern amb un envelat que serà el més gran.


 Al llarg del matí d'avui han continuat les tasques de muntatge de l'estructura metàl·lica de l'envelat que, si l'oratge no ho impedeix, finalitzaran aquesta vesprada per continuar tot seguit amb la instal·lació de les lones que cobriran el recinte.
 
Un recinte de concerts que enguany, pel que hem pogut apreciar i ens han confirmat, serà el més gran que mai ha gaudit un Festivern. Segons ens han comentat els operaris l'estructura metàl·lica, que ja es pot vore amb tota la seua grandesa,  té una longitud de 90 metres de llargada i 40 metres d'amplada amb la qual cosa supera els 80x36 metres aproximadament de passades edicions.
 
 
De fet, i a simple vista, es veu com l'estructura d'enguany ocupa quasi tot el solar, cosa que no passava en passades edicions. En aquestes condicions, la superfíci del recinte s'acosta als 3.600 metres quadrats, més de 4 fanecades de terra que allotjarà també l'escenari i barres.
 
En el moment de redactar aquest escrit, com s'hi pot vore a les fotografies, un altre equip distint procedia a efectuar els primers treballs de muntatge de l'escenari dins del recinte.
 
 
L'Ajuntament ho té tot a punt
 
L'Ajuntament de Taverens ha habilitat 2 zones d'acampada: una a Marjaletes i la segona al Polígon del Plà. Com a novetat enguany, s'ha habilitat una gran zona d'aparcament en la superfície del que era l'antic magatzem de Motilla amb capacitat per a 300 vehícles. 

Així mateix s'han millorat els serveis a les zones d'acampada,  habilitant 7 mòduls amb 6 serveis cadascun a més de piques per poder rentar-s'hi les mans. Aquests mòduls estan connectats a l'aigua potable i al clavegueram. No obstant això, també hi haurà wàters químics en les zones on no hi ha possibilitat de fer aquesta connexió al clavegueram. També i com es habitual, les dutxes del poliesportiu estaran disponibles per als acampats i s'han habilitat vestidors. 


Cal recordar i remarcar que el Festivern no és nomes les actuacions que tenen lloc durant la nit en l'envelat. Com tots els anys s'ha preparat una programació amb activitats complementàries: torneig de futbet, de pilota i de bàsquet; la presentació de llibres, el concert anunciat per a demà a la Casa de la Cultura, els correbars, l'entradeta de moros i cristians, un concurs de paelles, l'hora del vermut musical...  

Totes aquestes activitats complementàries són de participació lliure, hi pot acudir qualsevol persona, sense necessitat de tindre l'entrada del Festivern, donat que la finalitat es aconseguir que tot Tavernes visca i gaudisca d'un ambient festiu extraordinari. 


La regidoria de serveis socials ha programat una acció de conscienciació sobre violència de gènere el dia 29, a les 10h en la zona d'acampada i un concert de rap a la plaça major a les 12h. 

La venda d'entrades segueix el seu ritme, i s'espera que serà a partir de demà quan augmentaran les vendes. I com tots els anys, els veïns i veïnes de Tavernes gaudiran de descompte en els preus de les entrades:  8 euros en l'abonament per a tots els dies o de 3 euros en les entrades per a dies solts. Nomes cal anar a les taquilles a partir del dia 29, això sí, s'ha d'acreditar que són veïns de Tavernes.

Elaboració pròpia