L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

diumenge, 31 de desembre del 2017

FESTIVERN 2017: El correbar va omplir de música i alegria Tavernes

Molts festiverners i festiverneres van participar ahir en el tradicional “correbars” recorrent ahir a migdia els carrers de la ciutat.


La formació musical “La Trocamba Matanusca” va tindre un gran protagonisme i van ser els encarregat d'animar el centre i zona del poliesportiu animant tot Tavernes a ritme de dos grans temes com “Borusca” i “Balkan clowns”.Des de la Plaça Major s’ha format un gran seguici, amb centenars i centenars de participants, que han viscut amb joia i l’alegria l’activitat al temps que es feia un recorregut per la ciutat al son de la música festiva de “La Trocamba Matanusca”. 


En resum, sana alegria i música que ens recordava el gran dia de les xarangues de Festes del Poble i així ho reconeixien molts vallers i vallers, sorpresos al primer moment per la festa de carrer. 


Com que una imatge diu més que mil paraules, i més encara un vídeo, un n’oferim perquè comproveu el que va ser el “correbars” 2017. Agraïm el vídeo al seu autor, del qual no podem dir el nom perquè no el sabem: ens l'han passat així.