L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 28 de desembre del 2017

FESTIVERN 2017: Tot està a punt i preparat per a l'inici del Festivern 2017


El mal oratge amb fort vent que hem tingut aquests dies no ha estat obstacle per a continuar a bon ritme els preparatius del Festivern 2017 a la nostra ciutat. Avui a migdia es podia vore tot el gran que és, i mai més ben dit, l'envelat que acollira els concerts i espectacles del que és, ara per ara, el festival més important d'hivern de les terres valencianes.


Tavernes un any més és la seu consolidada del Festivern i l'Ajuntament i l'organització del festival ho tenen tot a punt per a poder acollir sobre les 10.000 persones que s'esperen en la cita d'enguany, encara que com  també sol passar totes les previsions se solen quedar curtes i l'afluència sempre és algun millar més de les previsions.

Tal com podeu contemplar a les fotografies, obtingudes fa nomes uns minuts, el gran envelat de 95 x 40 metres està a punt. Quasi quasi cap dins un camp de futbol de menudes dimensions i és el recinte que allotjarà els festiverners i festiverneres, a més del gran escenari que s'estava muntant en el moment de fer les fotografies i les barres de beguda.


L'activitat era frenètica fa només unes hores per tal de deixar a punt i enllestit tota la infraestructura i servei, cas del serveis higiènics, que com podeu vore s'han preparat amb gran nombre una vegada més.  I perquè res falte, una maquinària especial s'ha dedicat a mullar i consolidar el terra perquè no s'aixeque pols i el terreny estiga el més ferm possible. Com podeu comprovar, tots els detalls cuidats a la perfecció.



I mentrestant els comerços de la ciutat fent acopi de menjar i beguda. El gerent d'un dels grans supermercats locals, "Patri", ens comentava que té tot a punt un gran estoc de menjar i beguda per aquests dies, una provisió/previsió que ha fet tenint en compte els números de l'any passat quan el supermercat va arribar a servir més de 3.000 racions de menjar cuinat. 

La presència de vora 10.000 persones per al festival arribades de tots els punts de la geografia espanyola, i majorment valenciana, obliga als establiment no només a disposar de menjar i beguda, sinó a tindre el suficient personal per atendre l'afluència de clients a l'establiment. 


Una injecció a l'economia local, però  a banda, cal considerar un altre factor que cada dia es veu amb més estima i apreci pels vallers i valleres: Tavernes ha deixat de ser una ciutat morta en les festes nadalenques per a convertir-se en potser la ciutat més dinàmica i amb més vida de totes les comarques centrals valencianes. I això és gràcies sobre tot al motor que representa aquest jovent que s'acosta a la nostra ciutat per gaudir d'un Nadal diferent, valencià, i sobre tot d'una festa sana i alegra, on també cal recordar aspectes culturals i esportius que porta aparellada la gran programació del Festivern.

Sense oblidar que els joves vallers romanen a Tavernes i no han d'usar vehicles per a desplaçar-se a altres localitats amb el perill que suposa.


Lamentable que hi haja partit polític que no ho veja així i es dedique només a entorpir, criticar i a posar través en notes de premsa un Festivern que mai no han volgut en les ciutats on governen, i que ara per ara, hi ha desenes i desenes de ciutats que pagarien per poder-lo acollir. Va ser Tavernes, en els moments més crítics del 2011 qui va fer una aposta ferma i decidida, qui va treballar colze a colze amb l'organització,  i és ara qui recull els fruits del treball que es ve realitzant proFestivern des del 2011.

Enhorabona per tant al govern de Compromís per haver cregut i apostat pel Festivern!!!

Elaboració pròpia

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això. L'enhorabona al Govern local, organitzadors i com no el personal que hi participa!!!!