L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 23 d’agost del 2014

Una iniciativa amable que ahir va fer 10 anys.


Un grup d'amic ens ha enviat aquesta fotografia. Ens diuen que és el grup "d'amics de Paco", i que fa uns anys van decidir fer un passeig per la Valldigna, començant en fer-se fosc i acabar de nit. Va començar com una broma entre quatre o cinc persones però ahir, com veieu en la fotografia, n'eren molts mes. "Paco poc estar content" ens diuen. I un ambient immillorable i de bona germanor "que això mai no falta".

La cosa - ens expliquen- va començar de broma però s'ha repetit i repetit i enguany ja porten deu anys fent aquesta volta nocturna. Ahir la van iniciaren per la platja a les 8'30 de la vesprada  i després de passejar per tota la Valldigna, ben proveïts de tot el que cal per evitar accidents, llums inclosos, acabaren en el Club de Tennis de sopar de germanor. 
 
Els desitgem que pugen celebrar la "passejada nocturna" durant molts anys i que eixe bon ambient continue i que cada dia se sumen més a aquesta forma simpàtica de fer esport. Això sí, sempre amb les màximes precaucions. Sort.