L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 11 d’agost del 2014

Andreu Valor al "Porrat de Sant LLorenç" dins de "Sete Sóis Sete Luas"


El "Porrat de Sant Llorenç" va acollir ahir per la vesprada un concert d'Andreu Valor dins de la programació del Festival Sete Sóis Sete Luas. Bastant públic va assistir al concert i, a més de les cadires que hi havia disposades, molt foren els qui aprofitaren la inclinació i demés accidents orogràfics del lloc per seguir el concert.

Andreu Valor no va decebre els assistents en la interpretació dels temes dels seus disc, on destacava el darrer "Malgrat la pluja" però que igualment poguérem escoltar peces del primer "Entre les nostres mans" o del segon "A l'ombra de l'obscuritat".


Andreu Valor, cantautor valencià nascut a Cocentaina, ofereix cançons on les lletres tenen un ample contingut social, i on es palesa la preocupació pels canvis socials, vistos des de vessants com l'ecologia, la política a la cultura.

Unes cançons d'una ideologia clara i que en l'espectador provoquen la reflexió i la implicació en la lluita per millorar la societat i denunciar l'estat de les coses, tan malament que veiem a tot arreu.
-