L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 19 d’agost del 2014

El dissabte es jugarà el XIV Seven de rugbi suspés pel mal temps fa uns dies

 
La platja de Tavernes acollirà dissabte que ve la catorzena edició del Seven de Rugbi després d'haver-se suspès l'esdeveniment pel mal temps el passat dissabte. El torneig està organitzat pel Tavernes RC amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat.

Tal com es va anunciar en el seu moment, es disputarà en la zona sud de la platja, en l'àrea pròxima al Pub Padur a partir de les deu del matí i previst el final a dos quarts de vuit de la vesprada. A migdia hi haurà un descans per a dinar, que està previst siga de paella.

L'organització ha anunciat la presència dels equips Albacete, Dénia, Combinat València Tecnidex, Alzira, Els Corsaris d'Alcoi i l'amfitrió Tavernes i s'espera la confirmació d'un equip de Madrid. També participaren en l'esdeveniment els jugadors de base, amb dos partits al llarg de la jornada.

Els organitzadors han previst trofeus per als tres primers equips classificats i samarreta commemorativa a tots els jugadors.
-