L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 28 d’agost del 2014

Que cara tenen alguns !!!



La Conselleria d’Educació, governada pel PP valencià, ha publicat la resolució d’ajudes a les AMPA, Federacions i Confederacions, on es contempla per al 2014 una ajuda de 54.810,01 euros.

Aquesta quantitat implica una retallada dràstica respecte a les ajudes que s’han donat entre el 2009 i 2014, unes retallades que el govern del PP aplica a les Confederacions i Federacions d’AMPA, de manera que s’ha passat dels 268.177,37 euros del 2009 a rebre eixos 54.810,01 euros del 2014: una reducció d’un 80%.

I són les AMPAs les que després en els centres fan front a necessitats i mancances que no se solucionen des de la Conselleria d'Educació del PP valencià ni des del govern de Rajoy de Madrid. 

Per altra banda, i ara passem al pla estatal, 600.000 alumnes han perdut les ajudes pera llibres de text i de material didàctic pels retalls en els pressupostos del Ministeri d’Educació. Els beneficiaris de les ajudes han passat de ser 975.000 a 396.000, i la xifra no és nostra sinó de les mateixes dades fetes publiques pel Ministeri. Un disminució de beneficiaris que va unida a la reducció de la partida en un 80% els dos darrers anys.

I en el cas dels escolars valencians, rebran quasi la meitat (un 46% menys) per finançar la compra de llibres de text i de material didàctics. El Ministeri d’Educació ha lliurat enguany només 1,7 milions, és a dir, 1’5 milions menys que anys passats. El retall de la partida ha estat un 40%.

Les solucions de NNGG del PP de Tavernes

I front a les continues retallades del PP, front a la desatenció de la Conselleria d’Educació Valenciana de les necessitats dels escolars, front a la falta de beques per ajudes a llibres i material docent… ¿que han fet Noves Generacions del PP de Tavernes segons hem pogut llegir en un blog local?

Doncs sembla ser que, s'han calfat molt el cap i han decidit iniciar una campanya d’arreplegada de material per als alumnes de Tavernes amb necessitats! O siga, en cap moment han pensat a fer, primer que res, una campanya de denuncia, d’exigir al seu partit, als seus governs a Madrid i València, que s’obliden de retalls, que els deixen de banda i que aplique a l’educació els mitjans, recursos i ajudes que necessiten els nostres escolars! 

Noves Generacions del PP de Tavernes, en comptes d’actuar en pla polític i demanar accions polítiques al seu partit que per alguna cosa governa... en comptes d’exigir al seu partit polítiques d’ajuda a l’educació... la solució és callar, amaguen el cap i demanen solidaritat i caritat cristiana als veïns i veïnes de Tavernes. No són capaços de demanar responsabilitats, actuacions polítiques i canvi en les polítiques del seu partit, però si d’apel·lar al sentit solidari que té el nostre poble. O siga. Una actuació d’eixes de …. Tindre molt gran morro, tan gran que se’l xafen! 

I tenen la barra de dir que “el material escolar que s'arreplegue serà entregat a una associació benèfica per tal que el repartisca, assegurant així un repartiment just". I ho diuen i es queden tan panxos. Què poca vergonya!

No estem en contra de les ajudes a persones que ho necessiten, però considerem que en aquest cas concret, i com a formació política, són els primers que no haurien de demanar caritat sinó polítiques afavoridores i de solució de tants problemes com tenen els milers i milers de valencians i valencianes en edat escolar, xiquets i xiquetes que freguen el llindar de la pobresa, abandonats i oblidats en els polítiques dels govern del partit de NNGG.
-  

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Per col.leges privats si que donnen ajudes....A el col.leges public cada vegada menys ajudes...Vergonyos...

Anònim ha dit...

Jo si governara a Tavernes taparia les boques de NNGG amb diners del pressupost local: llibres i menjador debades per a tots els xiquets de Tavernes, i de juny a setembre tambe a qui ho demane. D'on traure els diners que no venen de Valencia ni Madrid? IBI i altres impostos, menys festes i oci i cultura autofinanciable. Impopular? Si, pero primer justícia social i educació, despres el demés.

Anònim ha dit...

Una pregunta : si el dimarts els nou jenets del apocalipsi aproven les alegacions peperes que passa , es modifiquen els presupostos d'acord a estes i passen a ser definitius o el govern encara té algo que dir ?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que no és com dius.
En el ple, es rebutjaran les al·legacions i per tant es presentarà el mateix pressupost. El PP i la regidora trànsfuga votaran en contra (si s'arriba a votar alguna cosa) i s'aprovarà definitivament per Junta de Govern.

Anònim ha dit...

Visca la junta de govern!