L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 3 d’agost del 2014

Els governs del PP discriminen per segon any a Tavernes en les ajudes dels menjadors escolars



 
Un any més la història és repeteix. Si l'any passat la Diputació de València (govern del PP) no va oferir més del 30% de les ajudes demanades per al menjador escolar de l'estiu a Tavernes, enguany tenim la repetició de la jugada i és la Generalitat Valenciana (govern del PP) la que ha tornat ha discriminar a Tavernes i solament ha concedit 2.800 euros dels 10.000 comandes per a dedicar al menjador per a xiquets amb necessitats. 

O siga per segon any, els governs del PP no cobreixen ni el 30% de les necessitats de Tavernes i després tenim als representants del seu partit en la nostra ciutat (el Sr. Vidal assessor no sabem de què del PP i el seu grup municipal) que demanen a l'Ajuntament que “tape les vergonyes” dels seus governs i pague allò que ni la Diputació ni la Generalitat han pagat en igualtat de condicions amb altres localitats.

I és que tots no som iguals: com ja va ocórrer l'any passat amb la Diputació, enguany també la Generalitat ha tingut amb Tavernes un tracte diferent al que dóna a Gandia i Oliva:

Gandia ha demanat 26.800 euros i se li concedeixen 26.800 euros: el 100%
Oliva ha demanat 12.300 euros i ha rebut 7.500 euros: el 60%
Tavernes ha demanat 10.000 euros i rebem 2.800 euros: el 30%

Ara, cal recordar i remarcar que el govern municipal va proposar en un passat ple i es va aprovar que l'Ajuntament no deixaria cap xiquet necessitat sense menjador, o pagaria les faltes que pogueren sorgir. 

I ara, després de conèixer què ens dóna la Generalitat per a menjador de xiquets necessitats, en base a eixe acord de plenari, el govern municipal haurà de “tapar les vergonyes” de nou i solucionar les deficiències de “tot allò que el PP no compleix” i dedicar diners de Tavernes per a programes que són de la Generalitat. 

Açò si: ara després sentim el PP local sol·licitar més ajudes municipals per a Càritas, més subvencions municipals per a Càritas, o siga per a ells tots rau en que simplement la gent necessitada depenga de la caritat pública abans que obligar els seus mandataris a impartir justícia social i distributiva.
Eixa justícia social és la que haurien de practicar els seus governs (el d'Espanya i de la Generalitat). Però ja sabem que fan tot el contrari i s’han disparat i cada dia són majors els index de pobresa i de desarrelament social amb els governs de Rajoy a Madrid i Fabra a València.
-