L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 2 d’agost del 2014

1230 atletes participaren ahir en la 26 Volta a Peu Platja de Tavernes

Moment de l'arribada a meta de Adil El Hand i Andrea Salvador
Adil El Hand, del Marroc, es va alçar ahir per la nit amb el triomf de la “26 Volta a Peu” de la platja de Tavernes després de córrer els 8.000 metres del circuit urbà en un temps de 24 minuts i 58 segons. En dones la vencedora va ser Andrea Salvador, amb 29 minuts i 30 segons, repetint l'èxit de l'any passat.

Els locals van tenir també un paper destacat essent el primer a creuar la meta Alex Marque amb un crono de 28 minuts i 37 segons, mentre la primera dona local va ser Marina Talens, amb 35 minuts i 32 segons. Els dos vencedors locals pertanyen al Club d’Atletisme La Valldigna.

Moments previs i d'inici de la prova
La prova, tradicionalment se celebra el primer divendres d'agost, i es va iniciar a les 9 de la nit amb l'objectiu d'evitar la calor als participants, 1.230 segons el recompte de dorsals oficial, que hi participaven arribats de tots els punts de la geografia valenciana.

El recorregut urbà per la platja de Tavernes va estar ple de turistes i d'espectadors locals que des de les voreres o bé des de les balconades de les finques van animar els atletes al llarg del recorregut.

L'eixida i la meta es va establir un any més en la zona de la Goleta, lloc on es va celebrar el lliurament de trofeus , un acte que va comptar amb la presència de representants municipals amb l'alcalde, Jordi Juan, al capdavant. A més dels trofeus, va haver-hi premis en metàl·lic de 100, 75 i 50 euros per als tres primers, tant en categoria masculina com en la femenina.

El primer minut de la volta a peu
 A destacar un any més la perfecta organització de la prova per part del Club d’Atletisme La Valldigna. Va quedar ben clar que, després de 26 anys ininterromputs de celebració de la cursa , no es necessita de cap empresa privada forastera per a organitzar un esdeveniment esportiu atlètic a la nostra platja tenint el club local. La prova va comptar amb la col·laboració de la Policia Local, Guàrdia Civil, Grup de Muntanya Valldigna, Protecció Civil, Grup Scout i molts voluntaris.