L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 d’agost del 2014

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Cul de mal seure. I ara en una altra formació



Ens han enviat aquesta imatge al nostre mail. Pensem que sobrem comentaris. 


De tota manera recordar que primer era cap en EU Gandia, després va entrar en Iniciativa (on tenia obert un expedient de possible expulsió per l'afer de la moció de censura de Tavernes, i que  quedara sense sentit) i ara s'apunta a la nova formació.

Havíem llegit que aquesta nova formació tenia por pel possible al·luvió de gent que els puga entrar i hi havia un cert interés a controlar qui entre i com entra en els cercles.

El personatge, molt conegut a la nostra ciutat per la relació amb la regidora trànsfuga i perquè se'l considerava l'ideòleg de la moció de censura en allò  que es refereix a la regidora, sembla ser que entra fort, ni més ni menys com administració. Vorem ara que dura.
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Mare meua!!De moment ja se ha qui NO votar x-(

Anònim ha dit...

Vol xuplar del pot i no sap com. Lléstima que hi haguen tants com el personatge este.

Anònim ha dit...

A vore com explica la seua estreta relació amb el PP, eixos que el seu partit actual els anomena la casta

Anònim ha dit...

Podemos tindrà que fer un càsting per evitar tota la morralla política que se li vé al damunt, sino fracasarà estrepitosament amb una molt bona proposta de regenració política, com té.
Que Iglesias tire mà i vaja fent limpia.Al poble també.
Assembleistes si,tontos no.

Anònim ha dit...

Per contra a mi em pareix impressentable este article, doncs esta persona no té ja ninguna relació amb Tavernes, siquiera sentimental, i per tant és un particular més al que li se deu respecte i no donar peu a mofa o menyspreci com haveu fet açí.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens sembla molt bé que el parega impressentable: estàs en el teu dret a discrepar.

Ara allò que és impresentable no és l'article, sinó tot el mal que li ha fet este personatge i la seua companya a EU primer, al govern municipal segons i a Tavernes tercer, i li continua fent votant sempre junt al PP. L'article no pren decisions en el plenari, com si pren la companya del personatge.

Dius que ja no té cap relació amb Tavernes, ni tal sols sentimental. Ho desconeixem, perquè aquest hivern si que anava amb la regidora trànsfuga a les reunions a la platja amb Manolo Vidal. De tota manera, la relacio sentimental seria privat.

No és privat pertányer a un partit, i menys després d'haver format part d'Iniciativa, partit dins de Compromís, i havent estat pel mig sempre, en l'afer i en totes les reunions de la moció de censura.

GORDON GEKKO ha dit...

Lo d'este home és l'exemple més evident que evidencia que a Podemos cap tot.

Més gran serà la caiguda. Massa galls per a tan poc galliner.

Anònim ha dit...

No conec a aqueixa persona i per tant no puc opinar, ni desig perdre el temps, sobre el comportament d'aquesta persona. El que em sembla important i sobre el que sí vull opinar és sobre la llei que ,sembla que, prepara el PP sobre l'elecció directa dels alcaldes i que obligaria a tot el centre esquerra a arribar a un consens si no vol que la nostra actual divisió els atorgue el triomf. És per açò que no cree convenient el tractar de relacionar a una persona per a desprestigiar un projecte. Per ventura en el vostre partit totes les persones són excel·lents ciutadans? He vist posar la mà en el foc,el càrrec no, per algunes persones, que després no han resultat tan exemplars com ens feien creure

Anònim ha dit...

Un projecte polític no deu quedar desprestigiat per la gent nova que està acollint i damunt amb càrrecs. Així que podrien tindre cura de vore a qui accepten i a qui no.
Ara ja s'ho faran que per això són lliures d'acceptar a qui vulguen.